Série 25 minut jógy s Daliborem Štědronským

Série 25 minut jógy s Daliborem Štědronským Dalibor Štědronský JnnQsESA03Q
Pořadatel:
Typ: veřejný kurz , e-learning
Vedeno v jazyce: česky

Video lekce

Popis kurzu

Pro koho je video určeno
Pro účast na lekcích nemám žádné podmínky, otevřené jsou každému, kdo je ochotný „investovat“ do cvičení trochu fyzické námahy a notnou dávku pozornosti. Protože ve svých lekcích vycházím z Ashtanga Vinyasa Yoga, tak jsou dynamické a nejsou zcela vhodné pro ty, kdo jsou oslabeni např. nemocí či věkem. Zcela nevhodné, vzhledem k neustálé aktivaci břišních svalů, jsou pro těhotné.
Obsah videa
Toto video chce být pomocníkem při rozvíjení zvyku každodenního cvičení ásan, proto navazuje na předchozí videa: Série 12, 15 a 18 minut. Pokud vám videa pomohla zahájit vaší samostatnou praxi, může být, že začnete mít nejasnosti, začnou se vyskytovat otázky. Jakmile skončí koronarestrikce hodlám uspořádat seminář zaměřený specielně na otázky samostatného cvičení, dýchání atp. - potom viz www.ashtanga.cz.
Pokud se Vám video líbí a vyžíváte ho a máte chuť a možnost mě za něj odměnit (v době koronarestrikcí to může být problém, pročež vězte, že za důležitější považuji cvičení než placení:), tak zde je číslo mého účtu:
Účet č.: 2100163877
kód banky(Fio banka): 2010
Cena (dobrovolná - viz výše) 200,- Kč.



Kurz je zařazen v sekcích

Jóga

Další kurzy a semináře

Kurzy a semináře v sekcích Jóga