Kurzy, školení a semináře kategorie Vaření, pro veřejnost, webináře.
Více.
Vaření, kurzy vaření
K vaření patří i výběr správných a čerstvých surovin, příprava a jejich dobré uchování před použitím, a dobrý kurz vaření se věnuje i této problematice, stejně jako zajímavému způsobu servírování a prezentace hotového pokrmu. Vaření se můžete učit postupně od základů k složitým pokrmům, nebo naopak zvolit kurzy zaměřené na steaky, omáčky atd., anebo se obrátit ke specifickým kuchyním jednotlivých národům, nejčastěji k italské, řecké, francouzské kuchyni.
Kategorie Vaření obsahuje:
- Vaření pro začátečníky
- Kurz vaření piva
- Vaření pro gurmány
- Národní kuchyně
- Vegetariánská a veganská kuchyně
- Raw strava
Kurzy pro veřejnost, veřejné kurzy
mají pevně danou náplň, cenu i počet účastníků.
Pokud veřejné kurzy neprobíhají e-learningovou nebo webinářovou formou, jsou u nich pevně dány i místo a čas. Veřejné kurzy jsou nejběžnějším typem školení.
Pokud potřebujete upravit obsah, počet frekventantů nebo další vlastnosti kurzu, podívejte se na nabídku
kurzů na míru.Webináře
jsou interaktivní školení absolvovaná přes internet. Webinář je veden lektorem, se kterým během kurzu komunikujete pomocí webové kamery a mikrofonu.
Stejně můžete komunikovat i s ostatními účastníky. Výhodou je, že není třeba webinář absolvovat na pevně daném místě, ale postačí připojení k internetu a zmíněná webová kamera s mikrofonem.
Webináře jsou aktuálně velmi populární, protože webinář kombinuje možnost diskuse s pohodlím.