Kurzy, školení a semináře kategorie Vaření, pro veřejnost, v zahraničí, prezenční kurzy.
Více.
Vaření, kurzy vaření
K vaření patří i výběr správných a čerstvých surovin, příprava a jejich dobré uchování před použitím, a dobrý kurz vaření se věnuje i této problematice, stejně jako zajímavému způsobu servírování a prezentace hotového pokrmu. Vaření se můžete učit postupně od základů k složitým pokrmům, nebo naopak zvolit kurzy zaměřené na steaky, omáčky atd., anebo se obrátit ke specifickým kuchyním jednotlivých národům, nejčastěji k italské, řecké, francouzské kuchyni.
Kategorie Vaření obsahuje:
- Vaření pro začátečníky
- Kurz vaření piva
- Vaření pro gurmány
- Národní kuchyně
- Vegetariánská a veganská kuchyně
- Raw strava
Kurzy pro veřejnost, veřejné kurzy
mají pevně danou náplň, cenu i počet účastníků.
Pokud veřejné kurzy neprobíhají e-learningovou nebo webinářovou formou, jsou u nich pevně dány i místo a čas. Veřejné kurzy jsou nejběžnějším typem školení.
Pokud potřebujete upravit obsah, počet frekventantů nebo další vlastnosti kurzu, podívejte se na nabídku
kurzů na míru.Prezenční kurz
je kurz, na kterém budete po celou dobu trvání osobně přítomni. Pořadatel zajišťuje prostory, ve kterých bude výuka probíhat.