Kurzy, školení a semináře kategorie Gastronomie, pro veřejnost, v zahraničí, prezenční kurzy.
Více.
Gastronomie
Je nauka o vztahu kultury a potravy, v užším pojetí kuchařské umění a umění jídlo předložit a prezentovat, ale také přijmout a konzumovat.
Kategorie Gastronomie obsahuje:
- Vedení zážitkové gastronomie
- Barmanská škola
- Škola sommeliérství
- Sestavení vhodného menu
- Kulinářské umění
- Vedení gastronomického provozu
- Úprava a servírování pokrmů, úprava stolu
- Pekař/cukrář v gastroprovozu
Kurzy pro veřejnost, veřejné kurzy
mají pevně danou náplň, cenu i počet účastníků.
Pokud veřejné kurzy neprobíhají e-learningovou nebo webinářovou formou, jsou u nich pevně dány i místo a čas. Veřejné kurzy jsou nejběžnějším typem školení.
Pokud potřebujete upravit obsah, počet frekventantů nebo další vlastnosti kurzu, podívejte se na nabídku
kurzů na míru.Prezenční kurz
je kurz, na kterém budete po celou dobu trvání osobně přítomni. Pořadatel zajišťuje prostory, ve kterých bude výuka probíhat.