Kurzy, školení a semináře kategorie Gastronomie, pro veřejnost, v Hradci Králové, konference.
Více.
Gastronomie
Je nauka o vztahu kultury a potravy, v užším pojetí kuchařské umění a umění jídlo předložit a prezentovat, ale také přijmout a konzumovat.
Kategorie Gastronomie obsahuje:
- Vedení zážitkové gastronomie
- Barmanská škola
- Škola sommeliérství
- Sestavení vhodného menu
- Kulinářské umění
- Vedení gastronomického provozu
- Úprava a servírování pokrmů, úprava stolu
- Pekař/cukrář v gastroprovozu
Kurzy pro veřejnost, veřejné kurzy
mají pevně danou náplň, cenu i počet účastníků.
Pokud veřejné kurzy neprobíhají e-learningovou nebo webinářovou formou, jsou u nich pevně dány i místo a čas. Veřejné kurzy jsou nejběžnějším typem školení.
Pokud potřebujete upravit obsah, počet frekventantů nebo další vlastnosti kurzu, podívejte se na nabídku
kurzů na míru.Konference
je setkání jednotlivců a zástupců společností, které daná oblast zajímá.
Na konferenci můžete zjistit názor více zainteresovaných stran na danou problematiku, podebatovat se zkušenějšími kolegy i s konkurencí.
Konference obvykle pokrývá širší oblast témat a skládá se z přednášek, prezentací a diskuse. Konference bývají vhodným místem k prezentaci společnosti nebo produktu.