Pořadatel: |
Verlag Dashöfer
Společnost Verlag Dashöfer patří v České republice dlouhodobě k předním poskytovatelům odborných informací. Provozovatel jedinečných on-line databází v oblasti B2B a B2G.
|
Typ: | veřejný kurz , konference |
Vybraný termín: | 30.11.2023 |
Další termíny: |
|
Cena bez DPH: | 4 990 Kč https://www.kursy.cz/?product=SKP23&wa=wwwstudium |
Cena s DPH: | 6 038 Kč |
Lektor: | Ing. Tomáš Musil , doc. Ing. Helena Čížková Ph.D. , Ing. David Zima , Ing. Jan Pivoňka Ph.D. , Ing. Naděžda Kulišťáková Cahlíková Ph.D. , Ing. Lukáš Vápenka Ph.D. , Mgr. Ing. Eva Singrová , Ing. Marie Tichá , Ing. Petr Cuhra |
Více informací o kurzu | |
Lektor - profil: |
Ing. Tomáš Musil Ing. Tomáš Musil se v oblasti managementu dotací z EU pohybuje již od roku 2006. Působí jako lektor, je autorem desítek úspěšných projektových žádostí a supervizorem více než 100 projektových žádostí (a to v rámci OP PI, OP PIK, OP RLZ,... |
Lektor - kontakt: |
www.kursy.cz/33/lektor... |
Lektor - profil: |
doc. Ing. Helena Čížková Ph.D. Od roku 2001 pracuje na VŠCHT Praha na Ústavu konzervace potravin. Podílela se na přípravě akreditovaného programu magisterského studia oboru Technologie potravin, v rámci kterého přednáší zavedený předmět Autenticita potravin a detekce... |
Lektor - kontakt: |
www.kursy.cz/33/lektor... |
Lektor - profil: |
Ing. David Zima Vystudoval obor kvalita a zpracování potravin na Agronomické fakultě ČZU v Praze. Po stáži v zahraničí zahájil svou profesní kariéru na Ministerstvu zemědělství ČR. Věnuje se zejm. oblasti obecného potravinového práva a také zastupování ČR... |
Lektor - kontakt: |
www.kursy.cz/33/lektor... |
Lektor - profil: |
Ing. Jan Pivoňka Ph.D. Vystudoval obor kvasná chemie a bioinženýrství na VŠCHT Praha, kde následně rovněž obhájil doktorskou práci v oboru technologie potravin. Více než 10 let působí jako odborný asistent na Vysoké škole chemické technologické v Praze,... |
Lektor - kontakt: |
www.kursy.cz/33/lektor... |
Lektor - profil: |
Ing. Naděžda Kulišťáková Cahlíková Ph.D. Je absolventkou Potravinářské fakulty Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, s doktorským vzděláním v oboru technologie potravin zaměřeným na systémy bezpečnosti a jakosti. Podílí se na pedagogických aktivitách Ústavu konzervace... |
Lektor - kontakt: |
www.kursy.cz/33/lektor... |
Lektor - profil: |
Ing. Lukáš Vápenka Ph.D. Absolvent oboru Technologie potravin na Fakultě potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, na které se aktuálně věnuje pedagogickým a vědeckým činnostem. Od svého studia doposud se intenzivně... |
Lektor - kontakt: |
www.kursy.cz/33/lektor... |
Lektor - profil: |
Mgr. Ing. Eva Singrová Vystudovala obor Potravinářská chemie a technologie na Vysokém učení technickém v Brně a o 2 roky později dokončila program Právo a právní věda na Masarykově univerzitě v Brně. Působí na Ústředním inspektorátu Státní zemědělské a... |
Lektor - kontakt: |
www.kursy.cz/33/lektor... |
Lektor - profil: |
Ing. Marie Tichá Zabývá se posuzováním dopadů životního cyklu (LCA). První zkušenosti s touto metodou získala v roce 1993 na Univerzitě v Severní Karolíně a Research Triangle, USA. Zpracovala desítky studií LCA, včetně metodických příruček pro MŽP, MŠMT a... |
Lektor - kontakt: |
www.kursy.cz/33/lektor... |
Lektor - profil: |
Ing. Petr Cuhra „Vystudoval obor Analýza a chemie na VŠCHT v Praze a od roku 1988 pracuje na Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Nejprve působil řadu let jako vedoucí zkušební laboratoře a od roku 2011 je ředitelem krajského inspektorátu... |
Lektor - kontakt: |
www.kursy.cz/33/lektor... |
Vedeno v jazyce: | česky |
Témata:
Udržitelnost
Kvalita potravin a legislativa
Systémy řízení v potravinářství