Výroba potravin 2024

Výroba potravin 2024 Verlag Dashöfer https://www.kursy.cz/?product=SKP23&wa=wwwstudium
Pořadatel:
Typ: veřejný kurz , konference
Vybraný termín:  30.11.2023   
Další termíny:
Cena bez DPH: 4 990 Kč https://www.kursy.cz/?product=SKP23&wa=wwwstudium
Cena s DPH: 6 038 Kč
Lektor: Ing. Tomáš Musil , doc. Ing. Helena Čížková Ph.D. , Ing. David Zima , Ing. Jan Pivoňka Ph.D. , Ing. Naděžda Kulišťáková Cahlíková Ph.D. , Ing. Lukáš Vápenka Ph.D. , Mgr. Ing. Eva Singrová , Ing. Marie Tichá , Ing. Petr Cuhra
Více informací o kurzu
Lektor - profil: Ing. Tomáš Musil

Ing. Tomáš Musil se v oblasti managementu dotací z EU pohybuje již od roku 2006. Působí jako lektor, je autorem desítek úspěšných projektových žádostí a supervizorem více než 100 projektových žádostí (a to v rámci OP PI, OP PIK, OP RLZ,...

Lektor - kontakt: www.kursy.cz/33/lektor...
Lektor - profil: doc. Ing. Helena Čížková Ph.D.

Od roku 2001 pracuje na VŠCHT Praha na Ústavu konzervace potravin. Podílela se na přípravě akreditovaného programu magisterského studia oboru Technologie potravin, v rámci kterého přednáší zavedený předmět Autenticita potravin a detekce...

Lektor - kontakt: www.kursy.cz/33/lektor...
Lektor - profil: Ing. David Zima

Vystudoval obor kvalita a zpracování potravin na Agronomické fakultě ČZU v Praze. Po stáži v zahraničí zahájil svou profesní kariéru na Ministerstvu zemědělství ČR. Věnuje se zejm. oblasti obecného potravinového práva a také zastupování ČR...

Lektor - kontakt: www.kursy.cz/33/lektor...
Lektor - profil: Ing. Jan Pivoňka Ph.D.

Vystudoval obor kvasná chemie a bioinženýrství na VŠCHT Praha, kde následně rovněž obhájil doktorskou práci v oboru technologie potravin. Více než 10 let působí jako odborný asistent na Vysoké škole chemické technologické v Praze,...

Lektor - kontakt: www.kursy.cz/33/lektor...
Lektor - profil: Ing. Naděžda Kulišťáková Cahlíková Ph.D.

Je absolventkou Potravinářské fakulty Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, s doktorským vzděláním v oboru technologie potravin zaměřeným na systémy bezpečnosti a jakosti. Podílí se na pedagogických aktivitách Ústavu konzervace...

Lektor - kontakt: www.kursy.cz/33/lektor...
Lektor - profil: Ing. Lukáš Vápenka Ph.D.

Absolvent oboru Technologie potravin na Fakultě potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, na které se aktuálně věnuje pedagogickým a vědeckým činnostem. Od svého studia doposud se intenzivně...

Lektor - kontakt: www.kursy.cz/33/lektor...
Lektor - profil: Mgr. Ing. Eva Singrová

Vystudovala obor Potravinářská chemie a technologie na Vysokém učení technickém v Brně a o 2 roky později dokončila program Právo a právní věda na Masarykově univerzitě v Brně. Působí na Ústředním inspektorátu Státní zemědělské a...

Lektor - kontakt: www.kursy.cz/33/lektor...
Lektor - profil: Ing. Marie Tichá

Zabývá se posuzováním dopadů životního cyklu (LCA). První zkušenosti s touto metodou získala v roce 1993 na Univerzitě v Severní Karolíně a Research Triangle, USA. Zpracovala desítky studií LCA, včetně metodických příruček pro MŽP, MŠMT a...

Lektor - kontakt: www.kursy.cz/33/lektor...
Lektor - profil: Ing. Petr Cuhra

„Vystudoval obor Analýza a chemie na VŠCHT v Praze a od roku 1988 pracuje na Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Nejprve působil řadu let jako vedoucí zkušební laboratoře a od roku 2011 je ředitelem krajského inspektorátu...

Lektor - kontakt: www.kursy.cz/33/lektor...
Vedeno v jazyce: česky

Popis kurzu

Jaké jsou aktuální trendy v udržitelnosti v oblasti potravinářství? Co musí české firmy zohlednit, a jaké nástroje k tomu mohou využít, aby si zajistily úspěšný rozvoj udržitelný i pro další roky? A jak to celé souvisí s potravinami? Na to vám odpovíme v přednáškách na V. ročníku Konference Výroba potravin.

Témata:

Udržitelnost

  • LCA balených potravin
  • Přístup a výsledky kontrol imitací živočišných potravin
  • Rizika spojená s cirkularitou obalů pro potraviny
  • Zelená energie pro potravinářský segment

Kvalita potravin a legislativa

  • Novinky v potravinářské legislativě
  • Nové techniky šlechtění potravinářských surovin
  • Kontaminanty aktuálně
  • Značení výživových hodnot na přední straně obalu

Systémy řízení v potravinářství

  • Udržitelnost v požadavcích GFSI standardů
  • Ochrana identity potravinářských surovin
  • Hygienická a environmentální realita nebalených potravin
  • Falšování aktuálně



Všechny termíny konání kurzu


Kurz je zařazen v sekcích

Zpracovatelský průmysl

Další kurzy a semináře

Kurzy a semináře v sekcích Zpracovatelský průmysl
Název      Cena     
Efektivní nakládání s odpady ve městech a obcích
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
1.6.
2023
Nové Nařízení EU pro strojní zařízení 2023
Verlag Dashöfer   Praha   6 643 Kč s DPH
6.6.
2023
Nové Nařízení EU pro strojní zařízení 2023
Verlag Dashöfer     6 643 Kč s DPH
6.6.
2023
Snižování emisí v průmyslu
Verlag Dashöfer     2 408 Kč s DPH
7.6.
2023
Označování potravin 2023
Verlag Dashöfer     4 828 Kč s DPH
8.6.
2023
LCA a uhlíková stopa
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
9.6.
2023
Metoda 5S - praktické použití
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
13.6.
2023
SMED
INOVACE DO FIREM     None  
kurz na míru
Lean technologie
INOVACE DO FIREM     4 200 Kč 
kurz na míru
Nové třídy nebezpečnosti podle CLP
Verlag Dashöfer     2 408 Kč s DPH
25.7.
2023
Tvorba a optimalizace pracovišť
INOVACE DO FIREM     None  
kurz na míru
Specialista na odpadové hospodářství
Verlag Dashöfer   Praha   24 188 Kč s DPH
5.9.
26.9.
2023
Specialista na odpadové hospodářství
Verlag Dashöfer     24 188 Kč s DPH
5.9.
26.9.
2023
Nové třídy nebezpečnosti chemických látek podle CLP
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
13.9.
2023
Nové třídy nebezpečnosti chemických látek podle CLP
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
13.9.
2023
Zákon o potravinách
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
3.10.
2023
Zákon o potravinách
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
3.10.
2023
TPM
INOVACE DO FIREM     None  
kurz na míru
8D - Řešení problému v 8 disciplínách
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
17.10.
2023
Povinnosti v podnikové ekologii v roce 2024
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
21.11.
2023
  Stránka 1 z 2   Další
20 z 23 termínů