Název Cena | Datum | Místo | Cena |
---|---|---|---|
Přeprava nebezpečných věcí a ADR v praxi Verlag Dashöfer 2 408 Kč s DPH | 16.7. 2025 | — | 1 990 Kč 2 408 Kč s DPH |
Specialista na odpadové hospodářství Verlag Dashöfer 24 188 Kč s DPH | 9.9. 24.9. 2025 | — | 19 990 Kč 24 188 Kč s DPH |
Specialista na odpadové hospodářství Verlag Dashöfer Praha 24 188 Kč s DPH | 9.9. 24.9. 2025 | Praha | 19 990 Kč 24 188 Kč s DPH |
Specialista ESG Verlag Dashöfer 35 078 Kč s DPH | 11.9. 2.10. 2025 | — | 28 990 Kč 35 078 Kč s DPH |
Specialista ESG Verlag Dashöfer Praha 35 078 Kč s DPH | 11.9. 2.10. 2025 | Praha | 28 990 Kč 35 078 Kč s DPH |
Výroba potravin 2026 Verlag Dashöfer 6 038 Kč s DPH | 9.10. 2025 | — | 4 990 Kč 6 038 Kč s DPH |
Výroba potravin 2026 Verlag Dashöfer Praha 6 038 Kč s DPH | 9.10. 2025 | Praha | 4 990 Kč 6 038 Kč s DPH |
Velká novela zákona o ochraně ovzduší Verlag Dashöfer 6 038 Kč s DPH | 16.10. 2025 | — | 4 990 Kč 6 038 Kč s DPH |
Velká novela zákona o ochraně ovzduší Verlag Dashöfer Praha 6 038 Kč s DPH | 16.10. 2025 | Praha | 4 990 Kč 6 038 Kč s DPH |
Nové Nařízení EU 2023/1230 o strojních zařízeních Verlag Dashöfer 6 643 Kč s DPH | 21.10. 2025 | — | 5 490 Kč 6 643 Kč s DPH |
Nové Nařízení EU 2023/1230 o strojních zařízeních Verlag Dashöfer Praha 6 643 Kč s DPH | 21.10. 2025 | Praha | 5 490 Kč 6 643 Kč s DPH |
Povinnosti v podnikové ekologii Verlag Dashöfer 12 088 Kč s DPH | 11.11. 12.11. 2025 | — | 9 990 Kč 12 088 Kč s DPH |
Povinnosti v podnikové ekologii Verlag Dashöfer Praha 12 088 Kč s DPH | 11.11. 12.11. 2025 | Praha | 9 990 Kč 12 088 Kč s DPH |
Posuzování rizik strojů podle EN ISO 12100 Verlag Dashöfer 7 853 Kč s DPH | 18.11. 2025 | — | 6 490 Kč 7 853 Kč s DPH |
Posuzování rizik strojů podle EN ISO 12100 Verlag Dashöfer Praha 7 853 Kč s DPH | 18.11. 2025 | Praha | 6 490 Kč 7 853 Kč s DPH |
Členské státy EU se zavazují do roku 2030 snížit produkci potravinového odpadu o 30 % v distribuční síti, maloobchodech, gastroprovozech i domácnostech a o 10 % ve výrobě a zpracování potravin. Ukážeme konkrétní opatření pro školní jídelny, nemocnice, výrobní podniky i maloobchod. Budeme hledat možnosti i pro zařazení vedlejších produktů z výroby potravin a dozvíte se, jak optimálně měřit a vykazovat potravinový odpad, jak zapojit zaměstnance i veřejnost, případně jaké dotační příležitosti lze využít. Přijďte si pro inspiraci i konkrétní plán kroků, který můžete ihned aplikovat ve své organizaci.