Snižování produkce potravinového odpadu

Tento vzdělávací kurz/seminář pořádaný společností Verlag Dashöfer již proběhl.
Doporučujeme kurzy s podobnou tematikou níže nebo si můžete vybrat z kategorií:
Zpracovatelský průmysl , Chemický průmysl , Vodní hospodářství

Název      Cena     
Přeprava nebezpečných věcí a ADR v praxi
Verlag Dashöfer     2 408 Kč s DPH
16.7.
2025
Specialista na odpadové hospodářství
Verlag Dashöfer     24 188 Kč s DPH
9.9.
24.9.
2025
Specialista na odpadové hospodářství
Verlag Dashöfer   Praha   24 188 Kč s DPH
9.9.
24.9.
2025
Specialista ESG
Verlag Dashöfer     35 078 Kč s DPH
11.9.
2.10.
2025
Specialista ESG
Verlag Dashöfer   Praha   35 078 Kč s DPH
11.9.
2.10.
2025
Výroba potravin 2026
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
9.10.
2025
Výroba potravin 2026
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
9.10.
2025
Velká novela zákona o ochraně ovzduší
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
16.10.
2025
Velká novela zákona o ochraně ovzduší
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
16.10.
2025
Nové Nařízení EU 2023/1230 o strojních zařízeních
Verlag Dashöfer     6 643 Kč s DPH
21.10.
2025
Nové Nařízení EU 2023/1230 o strojních zařízeních
Verlag Dashöfer   Praha   6 643 Kč s DPH
21.10.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer     12 088 Kč s DPH
11.11.
12.11.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer   Praha   12 088 Kč s DPH
11.11.
12.11.
2025
Posuzování rizik strojů podle EN ISO 12100
Verlag Dashöfer     7 853 Kč s DPH
18.11.
2025
Posuzování rizik strojů podle EN ISO 12100
Verlag Dashöfer   Praha   7 853 Kč s DPH
18.11.
2025

15 termínů

Obsah již proběhlého kurzu

Potravinový odpad představuje nejen etický a ekologický problém, ale také zbytečné ekonomické ztráty. V návaznosti na evropské i národní cíle v oblasti snižování potravinového odpadu vás seminář provede aktuální legislativou, novými povinnostmi i praktickými nástroji, jak optimalizovat produkci potravinového odpadu.

Členské státy EU se zavazují do roku 2030 snížit produkci potravinového odpadu o 30 % v distribuční síti, maloobchodech, gastroprovozech i domácnostech a o 10 % ve výrobě a zpracování potravin. Ukážeme konkrétní opatření pro školní jídelny, nemocnice, výrobní podniky i maloobchod. Budeme hledat možnosti i pro zařazení vedlejších produktů z výroby potravin a dozvíte se, jak optimálně měřit a vykazovat potravinový odpad, jak zapojit zaměstnance i veřejnost, případně jaké dotační příležitosti lze využít. Přijďte si pro inspiraci i konkrétní plán kroků, který můžete ihned aplikovat ve své organizaci.