Nutriční hodnocení potravin pomocí Nutri-Score

Tento vzdělávací kurz/seminář pořádaný společností Verlag Dashöfer již proběhl.
Doporučujeme kurzy s podobnou tematikou níže nebo si můžete vybrat z kategorií:
Zpracovatelský průmysl

Název      Cena     
Posuzování rizik strojů podle EN ISO 12100  TOP
Verlag Dashöfer     7 853 Kč s DPH
3.6.
2025
Posuzování rizik strojů podle EN ISO 12100
Verlag Dashöfer   Praha   7 853 Kč s DPH
3.6.
2025
Označování potravin 2025
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
12.6.
2025
Specialista na odpadové hospodářství
Verlag Dashöfer   Praha   24 188 Kč s DPH
9.9.
24.9.
2025
Specialista na odpadové hospodářství
Verlag Dashöfer     24 188 Kč s DPH
9.9.
24.9.
2025
Specialista ESG
Verlag Dashöfer   Praha   35 078 Kč s DPH
11.9.
2.10.
2025
Specialista ESG
Verlag Dashöfer     35 078 Kč s DPH
11.9.
2.10.
2025
Výroba potravin 2026
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
9.10.
2025
Výroba potravin 2026
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
9.10.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer   Praha   12 088 Kč s DPH
11.11.
12.11.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer     12 088 Kč s DPH
11.11.
12.11.
2025

11 termínů

Obsah již proběhlého kurzu

Výživové označení Nutri-Score převádí nutriční hodnotu potravinového produktu do jednoduchého kódu skládajícího se z 5 písmen (A, B, C, D, E) a barev od zelené do červené. Systém se používá zejména v západní části Evropy, kde je dobrovolný či povinný. Řada institucí volá po jeho zakotvení do evropské legislativy. Mnozí ale považují takovéto výživové hodnocení potravin za příliš zjednodušující. Proto byl původní obecný algoritmus výpočtu novelizován, aby se do hodnocení zahrnuly i další faktory.
Obsah semináře:
  • Co je Nutri-Score?
  • Pro jaké potraviny se používá a pro jaké ne?
  • Jaký je současný statut tohoto označení v rámci povinného označování potravin?
  • Jaký pohled na Nutri-Score mají tuzemské úřady a organizace?
Seminář určen pro:
  • všechny provozovatele potravinářských podniků,
  • pracovníky odpovídající za dodržování legislativních požadavků na výrobu potravin.