Chyby často opakované při označování potravin

Tento vzdělávací kurz/seminář pořádaný společností Verlag Dashöfer již proběhl.
Doporučujeme kurzy s podobnou tematikou níže nebo si můžete vybrat z kategorií:
Zpracovatelský průmysl

Název      Cena     
Poskytování informací o potravinách
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
30.4.
2024
Poskytování informací o potravinách
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
30.4.
2024
Lean technologie
INOVACE DO FIREM     4 600 Kč 
kurz na míru
Metodické pokyny k vedení evidencí a ohlašování odpadů
Verlag Dashöfer     1 803 Kč s DPH
13.5.
2024
Metodické pokyny pro nakládání s odpady
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
13.5.
24.6.
2024
Posuzování rizik strojů podle EN ISO 12100  TOP
Verlag Dashöfer   Praha   7 853 Kč s DPH
14.5.
2024
Posuzování rizik strojů podle EN ISO 12100
Verlag Dashöfer     7 853 Kč s DPH
14.5.
2024
Výpočet uhlíkové stopy
Verlag Dashöfer   Praha   4 828 Kč s DPH
15.5.
2024
Výpočet uhlíkové stopy
Verlag Dashöfer     4 828 Kč s DPH
15.5.
2024
Nakládání s odpady ve městech a obcích
Verlag Dashöfer     3 618 Kč s DPH
15.5.
2024
Metodické pokyny pro původce odpadů
Verlag Dashöfer     1 803 Kč s DPH
20.5.
2024
Odpady v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
23.5.
2024
Odpady v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
23.5.
2024
Metodické pokyny pro obce
Verlag Dashöfer     1 803 Kč s DPH
27.5.
2024
LCA a uhlíková stopa
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
29.5.
2024
Metodické pokyny pro provozovatele zařízení
Verlag Dashöfer     1 803 Kč s DPH
3.6.
2024
Nové Nařízení EU 2023/1230 o strojních zařízeních
Verlag Dashöfer   Praha   6 643 Kč s DPH
4.6.
2024
Nové Nařízení EU 2023/1230 o strojních zařízeních
Verlag Dashöfer     6 643 Kč s DPH
4.6.
2024
Metodické pokyny pro odpady ze zdravotní a veterinární péče, odpady z lékáren
Verlag Dashöfer     1 803 Kč s DPH
10.6.
2024
Označování potravin 2024
Verlag Dashöfer     5 433 Kč s DPH
12.6.
2024
  Stránka 1 z 2   Další
20 z 38 termínů

Obsah již proběhlého kurzu

Povinné údaje na balených potravinách bývají dnes už většinou uváděny správně. K nejčastějším pochybením dochází ve snaze marketingu označit výrobek tak, aby byl co nejatraktivnější a co nejvíce upoutal pozornost. Přitom ale často dochází k porušování platné legislativy, zejména článku 7 nařízení (EU) 1169/ 2011 a k nesprávnému používání výživových a zdravotních tvrzení.