Chyby často opakované při označování potravin

Tento vzdělávací kurz/seminář pořádaný společností Verlag Dashöfer již proběhl.
Doporučujeme kurzy s podobnou tematikou níže nebo si můžete vybrat z kategorií:
Zpracovatelský průmysl

Název      Cena     
Chemické látky a směsi z hlediska ochrany životního prostředí
Verlag Dashöfer     2 408 Kč s DPH
15.1.
2025
Odpady v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer   Praha   7 248 Kč s DPH
22.5.
2025
Odpady v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer     7 248 Kč s DPH
22.5.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer   Praha   8 458 Kč s DPH
11.11.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer     8 458 Kč s DPH
11.11.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer   Praha   12 088 Kč s DPH
11.11.
12.11.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer     12 088 Kč s DPH
11.11.
12.11.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
12.11.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
12.11.
2025

9 termínů

Obsah již proběhlého kurzu

Povinné údaje na balených potravinách bývají dnes už většinou uváděny správně. K nejčastějším pochybením dochází ve snaze marketingu označit výrobek tak, aby byl co nejatraktivnější a co nejvíce upoutal pozornost. Přitom ale často dochází k porušování platné legislativy, zejména článku 7 nařízení (EU) 1169/ 2011 a k nesprávnému používání výživových a zdravotních tvrzení.