Zákon o potravinách

Tento vzdělávací kurz/seminář pořádaný společností Verlag Dashöfer již proběhl.
Doporučujeme kurzy s podobnou tematikou níže nebo si můžete vybrat z kategorií:
Strojírenství , Doprava, spoje , Zpracovatelský průmysl , Řízení výroby a jakosti, ISO

Název      Cena     
Chemické látky a směsi z hlediska ochrany životního prostředí
Verlag Dashöfer     2 408 Kč s DPH
15.1.
2025
Tvorba výkresové dokumentace dle ISO norem - Technické kreslení
Verlag Dashöfer     5 433 Kč s DPH
15.1.
2025
Tvorba výkresové dokumentace dle ISO norem - Technické kreslení
Verlag Dashöfer   Praha   5 433 Kč s DPH
15.1.
2025
Délkové a geometrické tolerance podle ISO norem - GD&T
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
29.1.
2025
Délkové a geometrické tolerance podle ISO norem - GD&T
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
29.1.
2025
Odpady v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer     7 248 Kč s DPH
22.5.
2025
Odpady v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer   Praha   7 248 Kč s DPH
22.5.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer     12 088 Kč s DPH
11.11.
12.11.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer     8 458 Kč s DPH
11.11.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer   Praha   12 088 Kč s DPH
11.11.
12.11.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer   Praha   8 458 Kč s DPH
11.11.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
12.11.
2025
Povinnosti v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
12.11.
2025

13 termínů

Obsah již proběhlého kurzu

Od 12. května 2021 je účinná novela zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích. Zákon č. 174/2021 Sb. přinesl mimo jiné dlouho diskutovaný zákaz prodeje tzv. potravin dvojí kvality. Dále byla upravena pravidla pro uvádění loga Česká potravina. Rozšířena byla také oprávnění SZPI provádět kontroly prodeje přes internet. Na všechny podstatné novinky upozorníme na tomto semináři.
Obsah semináře:
  • Změny po novele zákona č. 174/2021 Sb.
  • Základní pojmy.
  • Povinnosti PPP, kteří potraviny vyrábějí, dovážejí a vyvážejí.
  • Povinnosti PPP, kteří uvádějí potraviny na trh.
  • Česká potravina.
  • Dvojí kvalita potravin.
  • Označování potravin zabalených v nepřítomnosti spotřebitele.
  • Označování nebalených potravin.
  • Označování pokrmů – alergeny.
  • Změny pravomocí orgánů státního dozoru.
Seminář je určen pro:
  • provozovatele potravinářských podniků,
  • majitele malých potravinářských podniků,
  • pracovníky odpovídající za dodržování legislativních požadavků na výrobu potravin,
  • ostatní zájemce o změny v potravinářské legislativě.