Výroba potravin 2024

Tento vzdělávací kurz/seminář pořádaný společností Verlag Dashöfer již proběhl.
Doporučujeme kurzy s podobnou tematikou níže nebo si můžete vybrat z kategorií:
Zpracovatelský průmysl

Název      Cena     
Lean technologie
INOVACE DO FIREM   Praha   4 600 Kč 
9.4.
2024
Lean technologie
INOVACE DO FIREM   Brno   4 600 Kč 
10.4.
2024
Lean technologie
INOVACE DO FIREM   Hradec Králové   4 600 Kč 
16.4.
2024
ESG krok za krokem
Verlag Dashöfer   Praha   3 618 Kč s DPH
16.4.
2024
ESG krok za krokem
Verlag Dashöfer     3 618 Kč s DPH
16.4.
2024
ESG krok za krokem
Verlag Dashöfer     3 618 Kč s DPH
16.4.
2024
Chyby často opakované při označování potravin  TOP
Verlag Dashöfer     4 828 Kč s DPH
18.4.
2024
Uhlíkové clo
Verlag Dashöfer     2 408 Kč s DPH
23.4.
2024
Poskytování informací o potravinách
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
30.4.
2024
Poskytování informací o potravinách
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
30.4.
2024
Posuzování rizik strojů podle EN ISO 12100
Verlag Dashöfer   Praha   7 853 Kč s DPH
14.5.
2024
Posuzování rizik strojů podle EN ISO 12100
Verlag Dashöfer     7 853 Kč s DPH
14.5.
2024
Výpočet uhlíkové stopy
Verlag Dashöfer   Praha   4 828 Kč s DPH
15.5.
2024
Výpočet uhlíkové stopy
Verlag Dashöfer     4 828 Kč s DPH
15.5.
2024
Nakládání s odpady ve městech a obcích
Verlag Dashöfer     2 408 Kč s DPH
15.5.
2024
Odpady v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
23.5.
2024
Odpady v podnikové ekologii
Verlag Dashöfer     6 038 Kč s DPH
23.5.
2024
TPM
INOVACE DO FIREM     None  
kurz na míru
LCA a uhlíková stopa
Verlag Dashöfer   Praha   6 038 Kč s DPH
29.5.
2024
Nové Nařízení EU 2023/1230 o strojních zařízeních
Verlag Dashöfer   Praha   6 643 Kč s DPH
4.6.
2024
  Stránka 1 z 2   Další
20 z 38 termínů

Obsah již proběhlého kurzu

Jaké jsou aktuální trendy v udržitelnosti v oblasti potravinářství? Co musí české firmy zohlednit, a jaké nástroje k tomu mohou využít, aby si zajistily úspěšný rozvoj udržitelný i pro další roky? A jak to celé souvisí s potravinami? Na to vám odpovíme v přednáškách na V. ročníku Konference Výroba potravin.
Program:

konference Výroba potravin 2024