Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů

Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů Agentura BOVA http://www.bovapolygon.cz/bova/seminar.php?SE=5814
Pořadatel:
Typ: veřejný kurz , kurz
Vybraný termín:  10.11.2022    1 den
Cena bez DPH: 2 388 Kč http://www.bovapolygon.cz/bova/seminar.php?SE=5814
Cena s DPH: 2 890 Kč
Lektor: Mgr. František Nonnemann
Více informací o kurzu
Lektor - profil: Mgr. František Nonnemann Deset let působil na Úřadě pro ochranu osobních údajů, naposledy v pozici vedoucího právního oddělení. Během působení na Úřadu se zabýval především konzultační činností pro soukromé i veřejné subjekty, přezkumem rozkladů a námitek k závěrům...
Lektor - kontakt: www.bovapolygon.cz/lek...
Vedeno v jazyce: česky
mapa se načítává ...

Popis kurzu

Program semináře:
• aktuality k vývoji legislativy a judikatury
• novinky od dozorových úřadů pro ochranu osobních údajů
• povinnost dokládat soulad jako jedna ze základních změn, kterou GDPR přineslo
• jaké jsou dozorové pravomoci ÚOOÚ, jaké změny zavedlo GDPR
• jak probíhá kontrola ÚOOÚ, vztah ke správnímu a kontrolnímu řádu
• další subjekty, pro které dokládáme soulad s GDPR: SÚIP, orgány činné v trestním řízení, NÚKIB, audit
• mezinárodní dozor, zapojení zahraničních dozorových úřadů, Evropský sbor pro ochranu osobních údajů
• základní principy pro zpracování osobních údajů, jak je v praxi nastavit a jak dokumentovat jejich plnění



Kurz je zařazen v sekcích

Občanské a obchodní právo

Další kurzy a semináře

Kurzy a semináře v sekcích Občanské a obchodní právo
Název      Cena     
ÚČETNICTVÍ (PODVOJNÉ) - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 27 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Praha   9 990 Kč 
9.7.
3.9.
2022
Žaloby v oblasti věcných práv a jejich hmotněprávní a procesní souvislosti (vybrané typy žalob) - ON-LINE
BOVA     2 790 Kč s DPH
11.7.
2022
ÚČETNICTVÍ (PODVOJNÉ) - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 27 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Ostrava   9 990 Kč 
16.7.
17.9.
2022
ÚČETNICTVÍ A DAŇOVÁ EVIDENCE S VYUŽITÍM PC - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 27 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Ostrava   11 990 Kč 
16.7.
1.10.
2022
Zákoník práce 2022 – pro začínající aneb začínám/vracím se k personalistice
VOX   Praha   7 974 Kč s DPH
20.7.
22.7.
2022
Zákoník práce 2022 – pro začínající aneb začínám/vracím se k personalistice
VOX     7 974 Kč s DPH
e-learning
Ochrana oznamovatelů v ČR (Whistleblowing)
VOX   Praha   2 290 Kč 
4.8.
2022
Ochrana oznamovatelů v ČR (Whistleblowing)
VOX     2 290 Kč 
4.8.
2022
ÚČETNICTVÍ A DAŇOVÁ EVIDENCE S VYUŽITÍM PC - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 27 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Šumperk   11 990 Kč 
7.8.
16.10.
2022
ÚČETNICTVÍ (PODVOJNÉ) - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 27 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Šumperk   9 990 Kč 
7.8.
2.10.
2022
Ochrana vlastnického práva a vybrané otázky sousedských práv - ON-LINE
BOVA     2 790 Kč s DPH
8.8.
2022
ÚČETNICTVÍ A DAŇOVÁ EVIDENCE S VYUŽITÍM PC - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 27 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Brno   10 990 Kč 
9.8.
15.9.
2022
ÚČETNICTVÍ (PODVOJNÉ) - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 27 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Brno   9 990 Kč 
9.8.
15.9.
2022
Zákoník práce z pohledu praxe v roce 2022 – pro pokročilé
VOX   Praha   5 433 Kč s DPH
16.8.
17.8.
2022
Zákoník práce z pohledu praxe v roce 2022 – pro pokročilé
VOX     5 433 Kč s DPH
e-learning
JAK ŘEŠIT POHLEDÁVKY a dostat co nejvíce peněz zpět
STUDIO W     3 267 Kč s DPH
19.8.
2022
Právní minimum pro daňové poradce
VOX   Praha   3 255 Kč s DPH
23.8.
2022
Právní minimum pro daňové poradce
VOX     3 255 Kč s DPH
23.8.
2022
Nový zákon o bezpečnosti provozu vyhrazených technických zařízení (VTZ ) od 1. 7. 2022 a konečně včetně prováděcích vyhlášek
VOX   Praha   2 892 Kč s DPH
24.8.
2022
Nový zákon o bezpečnosti provozu vyhrazených technických zařízení (VTZ ) od 1. 7. 2022 a konečně včetně prováděcích vyhlášek
VOX     2 892 Kč s DPH
e-learning
  Stránka 1 z 19   Další
20 z 379 termínů