ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní

ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní STUDIO W https://www.studiow.cz/detail-kurzu/archivace-dat-a-ochrana-osobnich-udaju-pro-personalisty-a-mzdove-ucetni-P119-20212-2021-10-22
Pořadatel:
Typ: veřejný kurz , kurz
Vybraný termín:  22.10.2021   
Popis termínu: 9 - 14 h.
Cena bez DPH: 2 400 Kč https://www.studiow.cz/detail-kurzu/archivace-dat-a-ochrana-osobnich-udaju-pro-personalisty-a-mzdove-ucetni-P119-20212-2021-10-22
Cena s DPH: 2 904 Kč
Popis ceny: 2 400 Kč (s DPH 2 904 Kč) v ceně studijní materiály, občerstvení
Vedeno v jazyce: česky
mapa se načítává ...

Popis kurzu

Obsah:
* Archivace dat
* Právní předpisy
* Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů
* Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, archiválie, archiv
* Archivace digitální a analogová
* Archivace dat jiným subjektem za úplatu
* Ohlašovací povinnosti vůči OSSZ při ukončení činnosti zaměstnavatele
* Spisová služba – jen upozornění na povinnost vést spisovou službu u veřejnoprávního původce
* Archivační lhůty všech dokladů v rámci mzdové a personální agendy včetně odkazů na právní předpisy, např.
* Mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech
* Účetní záznamy, doklady o srážkách ze mzdy, záznamy o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, výplatní pásky, rekapitulace mezd, daňové doklady, atd.
* Archiválie a jejich archivace – dokumenty uvedené v přílohách č. 1 a 2 zákona č. 499/2004 Sb.
* Ochrana osobních údajů ve mzdové a personální oblasti
* Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj, správce údajů, zpracovatel, pověřenec
* Kdo musí mít pověřence
* Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný
* Povinnosti při zpracování osobních údajů
* Souhlas uchazeče o zaměstnání zařazeného do databáze potenciálních zaměstnanců se zpracováním osobních údajů
* Souhlas zaměstnance se zpracováním osobních údajů
* Vnitřní předpis o osobních údajích
* Záznam o instruktáži o osobních údajích
* Neoprávněné požadavky subjektu údajů
* Předávání osobních údajů OSSZ
* Povinnosti při zpracování citlivých údajů
* Záznamy o zpracování
* Likvidace osobních údajů
* Správce a zpracovatel
* Smlouva o ochraně os. údajů mezi správcem a zpracovatelem a její náležitosti
* Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad
* Přestupky, správní delikty
* Kamerový systém
* Archivace dat a jejich ochrana
* Osobní dotazníky
* Inzerát a osobní údaje uchazeče o místo
* Osobní spis a jeho obsah
* Dotazy účastníků



Kurz je zařazen v sekcích

Mzdy, sociální a zdravotní pojištění

Další kurzy a semináře

Kurzy a semináře v sekcích Mzdy, sociální a zdravotní pojištění
Název      Cena     
ON-LINE webinář Odměňování zaměstnanců • souvislosti a chyby • překážky v práci
ANAG     1 810 Kč 
16.6.
2021
ON-LINE webinář Překážky v práci komplexně a v souvislostech • Pracovní úrazy - co je a co není pracovní úraz
ANAG     1 727 Kč 
16.6.
2021
ON-LINE webinář Personalistika bez papírů aneb elektronizace pracovněprávních dokumentů
ANAG     1 727 Kč 
17.6.
2021
ON-LINE webinář Stravování zaměstnanců formou stravenkového paušálu, jeho uplatnění • daňové hledisko zaměstnavatele a zaměstnance.
ANAG     1 149 Kč 
18.6.
2021
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář SRÁŽKY ZE MZDY, EXEKUCE A INSOLVENCE FYZICKÝCH OSOB - mzdové souvislosti
STUDIO W     2 904 Kč s DPH
18.6.
2021
SRÁŽKY ZE MZDY, EXEKUCE A INSOLVENCE FYZICKÝCH OSOB - mzdové souvislosti
STUDIO W   Praha   2 904 Kč s DPH
18.6.
2021
Uplatnění daňového zvýhodnění na děti od A do Z
INTEGRA CENTRUM     1 200 Kč s DPH
21.6.
2021
ON-LINE webinář Home office • sick days
ANAG     1 810 Kč 
21.6.
2021
ON-LINE webinář Kratší pracovní doba aneb vše o částečných úvazcích
ANAG     1 810 Kč 
22.6.
2021
Fond kulturních a sociálních potřeb a sociální fondy
INTEGRA CENTRUM     1 900 Kč s DPH
23.6.
2021
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář ZAMĚSTNANECKÉ BENEFITY - mzdové souvislosti v roce 2021
STUDIO W     2 904 Kč s DPH
25.6.
2021
ZAMĚSTNANECKÉ BENEFITY - mzdové souvislosti v roce 2021
STUDIO W   Praha   2 904 Kč s DPH
25.6.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 25 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Liberec   8 990 Kč 
26.6.
14.8.
2021
Zákoník práce z pohledu praxe po zrušení omezení, novelizace, připravované „evropské“ změny, pravidla kurzarbeitu (on-line seminář)
VOX   u vašeho počítače   2 490 Kč 
28.6.
2021
Roční zúčtování záloh a daňového zvýhodnění za rok 2020, změny ve zdaňování příjmů ze závislé činnosti pro rok 2021
INTEGRA CENTRUM     1 700 Kč s DPH
e-learning
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 25 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Olomouc   8 990 Kč 
3.7.
21.8.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 25 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Zlín   8 990 Kč 
4.7.
22.8.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY A VYUŽITÍM PC - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 14 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Zlín   10 990 Kč 
4.7.
5.9.
2021
Zákoník práce 2021 – pro začínající aneb začínám/vracím se k personalistice (on-line seminář)
VOX   Praha   6 490 Kč 
21.7.
23.7.
2021
Zákoník práce 2021 – pro začínající aneb začínám/vracím se k personalistice (on-line seminář)
VOX   u vašeho počítače   6 490 Kč 
21.7.
23.7.
2021
  Stránka 1 z 15   Další
20 z 285 termínů