Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe

Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe 1. VOX a.s. https://www.vox.cz/danove-a-ucetni-kurzy/kurz-ochrana-osobnich-udaju-a-archivace-dat-ve-mzdove-a-personalni-agende-zkusenosti-z-praxe-0004.htm
Pořadatel:
Typ: veřejný kurz , kurz
Vybraný termín:  19.03.2021   
Popis termínu: 19. 3. 2021; 9:00–14:00
Cena bez DPH: 2 490 Kč https://www.vox.cz/danove-a-ucetni-kurzy/kurz-ochrana-osobnich-udaju-a-archivace-dat-ve-mzdove-a-personalni-agende-zkusenosti-z-praxe-0004.htm
Popis ceny: kód: 2102140 - 2 490 Kč + DPH Základní cena, kód: 210214A - 4 731 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 210214B - 6 723 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 210214C - 8 466 Kč + DPH
Lektor: Ing. Růžena Klímová
Více informací o kurzu
Lektor - profil: Ing. Růžena Klímová odborná lektorka a konzultantka mzdového účetnictví, specialistka personální agendy
Lektor - kontakt: www.vox.cz/Default.asp...
mapa se načítává ...

Popis kurzu

Ochrana osobních údajů: • právní úprava, • definice pojmů (osobní údaj, citlivý údaj, biometrický údaj, anonymní údaj, subjekt údajů, správce údajů, zpracovatel údajů, pověřenec), • zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, archivace údajů, výmaz údajů (být zapomenut), • souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný, kdy nikoliv: - souhlas se zpracováním osobních údajů osoby ucházející se o zaměstnání, • povinnosti správců při zpracování osobních údajů, • externí zpracování mzdové a personální agendy – náležitosti smlouvy mezi správcem a zpracovatelem, • pokyn (předpis) o osobních údajích ve mzdové a personální oblasti, • záznam o instruktáži subjektu údajů týkající se informace o osobních údajích, • povinnosti při zpracování citlivých údajů, • práva subjektu údajů, • likvidace osobních údajů. Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad: • záznamy o zpracování osobních údajů ve mzdové a personální oblasti, • záznam o zpracování osobních údajů formou kamerového systému, • ochrana dokumentů obsahujících osobní údaje, • přestupky, správní delikty, • kamerový systém, • osobní spis, obsah spisu, ochrana osobních údajů v osobním spisu, • inzerát a osobní údaje uchazeče o zaměstnání. Archivace dat: • právní úprava, • základní pojmy (dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, registratura, archivní zpracování, označování dokumentů symboly A, S, V), • evidence dokumentů, archivace dokumentů a vyřazování dokumentů: • spisová služba – pro veřejnoprávní původce (jen stručně), • archivační lhůty jednotlivých dokumentů mzdové a personální agendy: - mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech, - doklady o vzniku, trvání a ukončení PPV, - vnitřní předpisy, - prémiové řády, - docházka do zaměstnání, - doklady o pracovním volnu bez náhrady příjmu, - dovolenky, - důtky, výtky, pozitivní hodnocení zaměstnance, - pracovní výkazy, - účetní záznamy, - doklady o srážkách ze mzdy, - doklady o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd., - mzdové a účetní rekapitulace, - výplatní lístky. Skartační typový rejstřík. Diskuze a dotazy posluchačů.



Kurz je zařazen v sekcích

Daně a DPH , Účetnictví

Další kurzy a semináře

Kurzy a semináře v sekcích Daně a DPH , Účetnictví
Název      Cena     
Intrastat od A do Z
INTEGRA CENTRUM   Praha 4 - Michle   2 300 Kč s DPH
21.1.
2021
Novinky ve zdaňování mezd v roce 2021 a roční zúčtování záloh za rok 2020 - ON-LINE
BOVA     1 990 Kč s DPH
21.1.
2021
ON-LINE KURZ: Účinné vymáhání pohledávek včetně prevence jejich vzniku
VOX   u vašeho počítače   1 950 Kč 
21.1.
2021
ON-LINE webinář Hospodaření a vedení účetnictví příspěvkových organizací pro ekonomy a účetní
ANAG     1 810 Kč 
21.1.
2021
Roční zúčtování mezd za rok 2020, zdaňování příjmů ze závislé činnosti v roce 2021
INTEGRA CENTRUM     1 900 Kč s DPH
21.1.
2021
Účetní aktuality pro příspěvkové organizace
INTEGRA CENTRUM   České Budějovice   1 900 Kč s DPH
21.1.
2021
Uplatňování DPH v roce 2021
INTEGRA CENTRUM   Brno   1 900 Kč s DPH
21.1.
2021
Daňové a účetní aktuality 2021
INTEGRA CENTRUM     1 900 Kč s DPH
22.1.
2021
Uplatňování DPH v roce 2021
INTEGRA CENTRUM   Zlín   1 900 Kč s DPH
22.1.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY A VYUŽITÍM PC - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá v 15 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Olomouc   10 990 Kč 
23.1.
27.3.
2021
ÚČETNICTVÍ (PODVOJNÉ) - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 29 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Brno   8 990 Kč 
23.1.
27.3.
2021
ÚČETNICTVÍ (PODVOJNÉ) - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 29 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   České Budějovice   8 990 Kč 
23.1.
27.3.
2021
ÚČETNICTVÍ (PODVOJNÉ) - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 29 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Hradec Králové   8 990 Kč 
23.1.
27.3.
2021
ÚČETNICTVÍ (PODVOJNÉ) - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 29 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Mladá Boleslav   8 990 Kč 
23.1.
27.3.
2021
ÚČETNICTVÍ A DAŇOVÁ EVIDENCE - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 29 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Brno   9 990 Kč 
23.1.
10.4.
2021
ÚČETNICTVÍ A DAŇOVÁ EVIDENCE - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 29 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   České Budějovice   10 990 Kč 
23.1.
10.4.
2021
ÚČETNICTVÍ A DAŇOVÁ EVIDENCE - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 29 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Hradec Králové   10 990 Kč 
23.1.
10.4.
2021
ÚČETNICTVÍ A DAŇOVÁ EVIDENCE - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 29 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Mladá Boleslav   10 990 Kč 
23.1.
10.4.
2021
ÚČETNICTVÍ (PODVOJNÉ) - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 29 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Karlovy Vary   9 990 Kč 
24.1.
14.3.
2021
ÚČETNICTVÍ A DAŇOVÁ EVIDENCE - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 29 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Karlovy Vary   11 990 Kč 
24.1.
28.3.
2021
  Stránka 1 z 37   Další
20 z 723 termínů