Online seminář: Monitoring zaměstnanců a jejich osobní údaje

Online seminář: Monitoring zaměstnanců a jejich osobní údaje Eduzone, s.r.o https://www.eduzone.cz/seminar/online-seminar-monitoring-zamestnancu-a-jejich-osobni-udaje
Pořadatel:
Typ: veřejný kurz , kurz
Vybraný termín:  05.05.2021   
Cena bez DPH: 4 970 Kč https://www.eduzone.cz/seminar/online-seminar-monitoring-zamestnancu-a-jejich-osobni-udaje
Cena s DPH: 6 014 Kč
Popis ceny:
Sleva 10% při objednání 2 a více účastníků
Lektor: Mgr. Veronika Odrobinová
Více informací o kurzu
Lektor - profil: Mgr. Veronika Odrobinová je partnerkou advokátní kanceláře GT Legal. Vedle své advokátní praxe se Veronika Odrobinová věnuje i publikační činnosti – je spoluautorkou „Komentáře zákoníku práce" nakladatelství C. H. Beck a dále pravidelně publikuje o...
Vedeno v jazyce: česky

Popis kurzu

Na semináři prakticky a na konkrétních případech srozumitelně vysvětlíme, jak je možné legálně monitorovat zaměstnance a jak lze zpracovávat jejich osobní údaje Vše bude ilustrováno na příkladech soudních rozhodnutí z praxe. Seznámíme vás se správnou praxí a s tím, čemu je lépe se vyhnout.

Cíl semináře

Účastníci se naučí, jakým způsobem je možné zaměstnance kontrolovat a monitorovat a jaké prostředky jsou již nezákonné. Výklad pokryje oblast od kontrol zaměstnanců na home office, osobních prohlídek přes sledování elektronické pošty a aktivit na internetu, GPS a kamery až po biometrické systémy. Budeme se zabývat zpracováním osobních údajů zaměstnanců (GDPR), včetně jejich sdílení se společnostmi z koncernu a právy a povinnostmi s tím související. Osvětlíme Vám aktuální praxi a názory Úřadu pro ochranu osobních údajů a Sboru pro ochranu osobních údajů a sankce, které Vám hrozí při porušování povinností. Na praktických případech bude předvedeno rovněž nejčastější pochybení zaměstnavatelů v této oblasti. 

Komu je seminář určen

Zástupcům jak soukromého, tak veřejného sektoru, zejména vedoucím zaměstnancům, právníkům, personalistům a interním auditorům

Program

Živé vysílání 9:00 - 13:00 hod.

  • proč kontrolovat zaměstnance
  • právní rámec
  • osobnostní práva zaměstnanců
  • ochrana osobních údajů (GDPR)
  • osobní prohlídky zaměstnanců
  • prohlídky pracovních míst, šaten a jiných podobných prostor
  • kontrola zaměstnanců v režimu home office
  • kontrola na alkohol a drogy
  • odposlech a záznamy telefonů
  • nahrávání zaměstnanců
  • kontrola korespondence zaměstnanců (dopisy, emaily)
  • aktivity zaměstnanců na internetu
  • sociální sítě
  • GPS a lokátory
  • kamerové systémy
  • diskuze a zodpovězení dotazů.

Další informace

Každý účastník kurzu obdrží CERTIFIKÁT o jeho absolvování, který může využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání.
Forma semináře - živé vysílání (online seminář). Není potřeba nic instalovat ani stahovat - živé vysílání sledujete  pouze po jednom kliku na odkaz, který obdržíte emailem.
Živé vysílání sledujete přímo na PC, notebooku nebo tabletu ve svém prohlížeči (Google Chrome, Mozilla Firefox nebo Safari) z pohodlí Vašeho domova či kanceláře. Během semináře lze pokládat prostřednictvím chatu dotazy lektorovi.




Kurz je zařazen v sekcích

Pracovní právo

Další kurzy a semináře

Kurzy a semináře v sekcích Pracovní právo
Název      Cena     
POSKYTOVÁNÍ DOVOLENÉ a doby odpočinku při práci, nová právní úprava od 1. 1. 2021
STUDIO W   Praha   2 783 Kč s DPH
10.3.
2021
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář POSKYTOVÁNÍ DOVOLENÉ a doby odpočinku při práci, nová právní úprava od 1. 1. 2021
STUDIO W     2 783 Kč s DPH
10.3.
2021
PERSONALISTIKA - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT s profesní zkouškou NSK probíhá v 16 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Karlovy Vary   11 990 Kč 
13.3.
15.5.
2021
PERSONALISTIKA - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT s profesní zkouškou NSK probíhá v 16 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Kyjov   11 990 Kč 
13.3.
15.5.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 24 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Plzeň   8 990 Kč 
13.3.
1.5.
2021
Řešení praktických příkladů z novely zákoníku práce 2020 a 2021 - ON-LINE
BOVA     2 090 Kč s DPH
15.3.
2021
Zákon o obcích a zákon o úřednících - jejich uplatňování v praxi každého úředníka
INTEGRA CENTRUM   Hradec Králové   1 900 Kč 
16.3.
2021
PRAKTICKÉ PŘÍKLADY A CVIČENÍ z pracovního práva a novela zákoníku práce
STUDIO W   Praha   3 509 Kč s DPH
17.3.
2021
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář PRAKTICKÉ PŘÍKLADY A CVIČENÍ z pracovního práva a novela zákoníku práce
STUDIO W     3 509 Kč s DPH
17.3.
2021
Zákoník práce 2021 – zhodnocení dopadů novelizace
INTEGRA CENTRUM     1 900 Kč s DPH
18.3.
2021
PERSONALISTIKA - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT s profesní zkouškou NSK probíhá v 16 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Mladá Boleslav   11 990 Kč 
21.3.
23.5.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 24 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Mladá Boleslav   8 990 Kč 
21.3.
9.5.
2021
Změny v oblasti mzdové agendy v roce 2021
INTEGRA CENTRUM     1 900 Kč s DPH
22.3.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 24 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Ostrava   8 990 Kč 
24.3.
26.5.
2021
Dlouho očekávaná novela zákoníku práce - ON-LINE
BOVA     2 090 Kč s DPH
24.3.
2021
Služební vozidla a home office v praxi - ON-LINE
BOVA     2 190 Kč s DPH
25.3.
2021
Dvoudenní praktikum pro začínající personalisty a mzdové účetní 2021
INTEGRA CENTRUM   Hradec Králové   3 800 Kč s DPH
25.3.
26.3.
2021
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář ODPOVĚDNOST ZAMĚSTNANCŮ VŮČI ZAMĚSTNAVATELI - pracovní kázeň, odpovědnost za škodu a monitoring zaměstnanců podle zákoníku práce
STUDIO W     2 783 Kč s DPH
25.3.
2021
ODPOVĚDNOST ZAMĚSTNANCŮ VŮČI ZAMĚSTNAVATELI - pracovní kázeň, odpovědnost za škodu a monitoring zaměstnanců podle zákoníku práce
STUDIO W   Praha   2 783 Kč s DPH
25.3.
2021
PRACOVNĚPRÁVNÍ DOKUMENTY a jejich náležitosti
STUDIO W   Praha   2 783 Kč s DPH
26.3.
2021
  Stránka 1 z 10   Další
20 z 199 termínů