Online seminář: Monitoring zaměstnanců a jejich osobní údaje

Online seminář: Monitoring zaměstnanců a jejich osobní údaje Eduzone, s.r.o https://www.eduzone.cz/seminar/online-seminar-monitoring-zamestnancu-a-jejich-osobni-udaje
Pořadatel:
Typ: veřejný kurz , kurz
Vybraný termín:  19.10.2021   
Cena bez DPH: 4 970 Kč https://www.eduzone.cz/seminar/online-seminar-monitoring-zamestnancu-a-jejich-osobni-udaje
Cena s DPH: 6 014 Kč
Popis ceny:
Sleva 10% při objednání 2 a více účastníků
Lektor: Mgr. Veronika Odrobinová
Více informací o kurzu
Lektor - profil: Mgr. Veronika Odrobinová je partnerkou advokátní kanceláře GT Legal. Vedle své advokátní praxe se Veronika Odrobinová věnuje i publikační činnosti – je spoluautorkou „Komentáře zákoníku práce" nakladatelství C. H. Beck a dále pravidelně publikuje o...
Vedeno v jazyce: česky

Popis kurzu

Na semináři prakticky a na konkrétních případech srozumitelně vysvětlíme, jak je možné legálně monitorovat zaměstnance a jak lze zpracovávat jejich osobní údaje Vše bude ilustrováno na příkladech soudních rozhodnutí z praxe. Seznámíme vás se správnou praxí a s tím, čemu je lépe se vyhnout.

Cíl semináře

Účastníci se naučí, jakým způsobem je možné zaměstnance kontrolovat a monitorovat a jaké prostředky jsou již nezákonné. Výklad pokryje oblast od kontrol zaměstnanců na home office, osobních prohlídek přes sledování elektronické pošty a aktivit na internetu, GPS a kamery až po biometrické systémy. Budeme se zabývat zpracováním osobních údajů zaměstnanců (GDPR), včetně jejich sdílení se společnostmi z koncernu a právy a povinnostmi s tím související. Osvětlíme Vám aktuální praxi a názory Úřadu pro ochranu osobních údajů a Sboru pro ochranu osobních údajů a sankce, které Vám hrozí při porušování povinností. Na praktických případech bude předvedeno rovněž nejčastější pochybení zaměstnavatelů v této oblasti. 

Komu je seminář určen

Zástupcům jak soukromého, tak veřejného sektoru, zejména vedoucím zaměstnancům, právníkům, personalistům a interním auditorům

Program

Živé vysílání 9:00 - 13:00 hod.

  • proč kontrolovat zaměstnance
  • právní rámec
  • osobnostní práva zaměstnanců
  • ochrana osobních údajů (GDPR)
  • osobní prohlídky zaměstnanců
  • prohlídky pracovních míst, šaten a jiných podobných prostor
  • kontrola zaměstnanců v režimu home office
  • kontrola na alkohol a drogy
  • odposlech a záznamy telefonů
  • nahrávání zaměstnanců
  • kontrola korespondence zaměstnanců (dopisy, emaily)
  • aktivity zaměstnanců na internetu
  • sociální sítě
  • GPS a lokátory
  • kamerové systémy
  • diskuze a zodpovězení dotazů.

Další informace

Každý účastník kurzu obdrží CERTIFIKÁT o jeho absolvování, který může využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání.
Forma semináře - živé vysílání (online seminář). Není potřeba nic instalovat ani stahovat - živé vysílání sledujete  pouze po jednom kliku na odkaz, který obdržíte emailem.
Živé vysílání sledujete přímo na PC, notebooku nebo tabletu ve svém prohlížeči (Google Chrome, Mozilla Firefox nebo Safari) z pohodlí Vašeho domova či kanceláře. Během semináře lze pokládat prostřednictvím chatu dotazy lektorovi.




Kurz je zařazen v sekcích

Pracovní právo

Další kurzy a semináře

Kurzy a semináře v sekcích Pracovní právo
Název      Cena     
PERSONALISTIKA - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT s profesní zkouškou NSK probíhá v 16 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   České Budějovice   11 990 Kč 
15.5.
17.7.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 24 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Ostrava   8 990 Kč 
15.5.
3.7.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 24 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Šumperk   8 990 Kč 
15.5.
3.7.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY A VYUŽITÍM PC - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 14 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Šumperk   10 990 Kč 
15.5.
17.7.
2021
Online seminář: Právní minimum pro asistentky
EDUZONE-CZ     6 014 Kč s DPH
18.5.
2021
PRACOVNÍ DOBA a její mzdové souvislosti
STUDIO W   Praha   3 509 Kč s DPH
19.5.
2021
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář PRACOVNÍ DOBA a její mzdové souvislosti
STUDIO W     3 509 Kč s DPH
19.5.
2021
Dlouho očekávaná novela zákoníku práce - ON-LINE
BOVA     2 090 Kč s DPH
20.5.
2021
PRÁCE Z DOMOVA, PRÁCE NA ZAVOLANOU, SDÍLENÁ PRACOVNÍ MÍSTA - z pracovněprávního a mzdového pohledu
STUDIO W   Praha   3 509 Kč s DPH
21.5.
2021
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář PRÁCE Z DOMOVA, PRÁCE NA ZAVOLANOU, SDÍLENÁ PRACOVNÍ MÍSTA - z pracovněprávního a mzdového pohledu
STUDIO W     3 509 Kč s DPH
21.5.
2021
Novela zákoníku práce 2020 a 2021 a další aktuality v pracovním právu
INTEGRA CENTRUM     1 900 Kč s DPH
21.5.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 24 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Zlín   8 990 Kč 
22.5.
10.7.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY A VYUŽITÍM PC - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 14 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Zlín   10 990 Kč 
22.5.
24.7.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 24 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Liberec   8 990 Kč 
24.5.
23.6.
2021
Aktuální pracovněprávní judikatura a novinky v pracovněprávní oblasti - ON-LINE
BOVA     2 190 Kč s DPH
25.5.
2021
ZAMĚSTNÁVÁNÍ CIZINCŮ v ČR - komplexní výklad
STUDIO W   Praha   3 509 Kč s DPH
27.5.
2021
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář ZAMĚSTNÁVÁNÍ CIZINCŮ v ČR - komplexní výklad
STUDIO W     3 509 Kč s DPH
27.5.
2021
Online seminář: Právní minimum pro personalisty
EDUZONE-CZ     6 014 Kč s DPH
27.5.
2021
Pasti na zaměstnance a zaměstnavatele v souvislosti se VZNIKEM, ZMĚNOU A SKONČENÍM PRACOVNÍHO POMĚRU
STUDIO W   Praha   2 783 Kč s DPH
28.5.
2021
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář Pasti na zaměstnance a zaměstnavatele v souvislosti se VZNIKEM, ZMĚNOU A SKONČENÍM PRACOVNÍHO POMĚRU
STUDIO W     2 783 Kč s DPH
28.5.
2021
  Stránka 1 z 7   Další
20 z 136 termínů