ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní

ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní STUDIO W https://www.studiow.cz/detail-kurzu/archivace-dat-a-ochrana-osobnich-udaju-pro-personalisty-a-mzdove-ucetni-P165-20211-2021-05-07
Pořadatel:
Typ: veřejný kurz , kurz
Vybraný termín:  07.05.2021   
Popis termínu: 9 - 14 h.
Cena bez DPH: 2 400 Kč https://www.studiow.cz/detail-kurzu/archivace-dat-a-ochrana-osobnich-udaju-pro-personalisty-a-mzdove-ucetni-P165-20211-2021-05-07
Cena s DPH: 2 904 Kč
Popis ceny: 2 400 Kč (s DPH 2 904 Kč) v ceně studijní materiály, občerstvení
Vedeno v jazyce: česky
mapa se načítává ...

Popis kurzu

Obsah:
* Archivace dat
* Právní předpisy
* Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů
* Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, archiválie, archiv
* Archivace digitální a analogová
* Archivace dat jiným subjektem za úplatu
* Ohlašovací povinnosti vůči OSSZ při ukončení činnosti zaměstnavatele
* Spisová služba – jen upozornění na povinnost vést spisovou službu u veřejnoprávního původce
* Archivační lhůty všech dokladů v rámci mzdové a personální agendy včetně odkazů na právní předpisy, např.
* Mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech
* Účetní záznamy, doklady o srážkách ze mzdy, záznamy o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, výplatní pásky, rekapitulace mezd, daňové doklady, atd.
* Archiválie a jejich archivace – dokumenty uvedené v přílohách č. 1 a 2 zákona č. 499/2004 Sb.
* Ochrana osobních údajů ve mzdové a personální oblasti
* Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj, správce údajů, zpracovatel, pověřenec
* Kdo musí mít pověřence
* Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný
* Povinnosti při zpracování osobních údajů
* Souhlas uchazeče o zaměstnání zařazeného do databáze potenciálních zaměstnanců se zpracováním osobních údajů
* Souhlas zaměstnance se zpracováním osobních údajů
* Vnitřní předpis o osobních údajích
* Záznam o instruktáži o osobních údajích
* Neoprávněné požadavky subjektu údajů
* Předávání osobních údajů OSSZ
* Povinnosti při zpracování citlivých údajů
* Záznamy o zpracování
* Likvidace osobních údajů
* Správce a zpracovatel
* Smlouva o ochraně os. údajů mezi správcem a zpracovatelem a její náležitosti
* Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad
* Přestupky, správní delikty
* Kamerový systém
* Archivace dat a jejich ochrana
* Osobní dotazníky
* Inzerát a osobní údaje uchazeče o místo
* Osobní spis a jeho obsah
* Dotazy účastníků



Kurz je zařazen v sekcích

Mzdy, sociální a zdravotní pojištění

Další kurzy a semináře

Kurzy a semináře v sekcích Mzdy, sociální a zdravotní pojištění
Název      Cena     
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář ZMĚNY VE MZDOVÉ AGENDĚ pro rok 2021
STUDIO W     2 299 Kč s DPH
22.1.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 25 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Olomouc   8 990 Kč 
23.1.
13.3.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY A VYUŽITÍM PC - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá v 15 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Olomouc   10 990 Kč 
23.1.
27.3.
2021
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář ZMĚNY VE MZDOVÉM ÚČETNICTVÍ v roce 2021
STUDIO W     2 299 Kč s DPH
25.1.
2021
ON-LINE webinář Změny v personální a mzdové problematice od roku 2021
ANAG     1 810 Kč 
25.1.
2021
ON-LINE webinář Zdaňování příjmů ze závislé činnosti v roce 2021 + roční zúčtování za rok 2020
ANAG     1 562 Kč 
25.1.
2021
Aktuality a problémy pracovního práva začátkem roku 2021
INTEGRA CENTRUM     1 900 Kč s DPH
25.1.
2021
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář ZMĚNY VE MZDOVÉ AGENDĚ pro rok 2021
STUDIO W     2 299 Kč s DPH
26.1.
2021
Zákon o obcích a zákon o úřednících - jejich uplatňování v praxi každého úředníka
INTEGRA CENTRUM     1 900 Kč s DPH
26.1.
2021
ON-LINE webinář Roční zúčtování záloh na daň a daňového zvýhodnění za rok 2020 • aktuality pro plátce daně ze závislé činnosti pro rok 2021 • včetně tiskopisů pro plátce daně
ANAG     1 810 Kč 
26.1.
2021
ON-LINE webinář Personalistické střípky 2021 • o pracovní době, dovolené, doručování, překážkách a prohlídkách
ANAG     1 562 Kč 
27.1.
2021
ON-LINE webinář První zkušenosti s novelou zákoníku práce
ANAG     1 810 Kč 
27.1.
2021
ON-LINE webinář Dovolená po změně • rozvržení pracovní doby s vazbou na dovolenou, její evidence, mzdové souvislosti, příklady a problémy
ANAG     1 810 Kč 
28.1.
2021
On-line seminář: Práce mimo pracoviště zaměstnavatele (home office a další) – aktuálně a prakticky
VOX   u vašeho počítače   2 590 Kč 
28.1.
2021
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář DAŇ Z PŘÍJMŮ ZE ZÁVISLÉ ČINNOSTI pro rok 2021 a ROČNÍ ZÚČTOVÁNÍ za rok 2020
STUDIO W     2 299 Kč s DPH
28.1.
2021
ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář ZMĚNY VE ZDAŇOVÁNÍ PŘÍJMŮ ZE ZÁVISLÉ ČINNOSTI v roce 2021 a ROČNÍ ZÚČTOVÁNÍ záloh za rok 2020
STUDIO W     2 299 Kč s DPH
29.1.
2021
Cestovní náhrady - aktuálně
INTEGRA CENTRUM     1 900 Kč s DPH
29.1.
2021
ON-LINE webinář Plnění povinného podílu za rok 2020
ANAG     1 645 Kč 
29.1.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY A VYUŽITÍM PC - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá v 15 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Praha   10 990 Kč 
30.1.
3.4.
2021
MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ SE ZÁKLADY PERSONALISTIKY - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 25 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Praha   8 990 Kč 
30.1.
20.3.
2021
  Stránka 1 z 15   Další
20 z 283 termínů