Ochrana osobních údajů v personalistice

Ochrana osobních údajů v personalistice Ideal Mělník a.s. http://www.ideal-as.cz/nabidka-skoleni.htm
Pořadatel:
Typ: veřejný kurz , kurz
Vybraný termín:  03.12.   
Popis termínu: Podmínkou kurzu je účast minimálně 3 uchazečů. Po domluvě lze provést individuální školení, cena školení po domluvě s vedením.
Cena bez DPH: 2 100 Kč http://www.ideal-as.cz/nabidka-skoleni.htm
mapa se načítává ...

Popis kurzu

Program
  • GDPR a zákon č. 110/2019 Sb. – úvod, základní pojmy
  • Zákonnost zpracování osobních údajů v oblasti personalistiky
  • Postavení správce a zpracovatele v oblasti personalistiky
  • Povinnosti správce a zpracovatele v rámci zpracování osobních údajů zaměstnanců
  • Posílení práv zaměstnanců a rodinných příslušníků
  • Prokázání souladu s GDPR a zákonem č. 110/2019 Sb. – minimální požadavky v oblasti personalistiky
  • Praktické zkušenosti a stanoviska Úřadu pro ochranu osobních údajů v oblasti personalistiky
Pro koho je kurz určen
Kurz je určen pro zástupce správců a zpracovatelů osobních údajů a dále pro všechny personalisty, kteří zpracovávají osobní údaje zaměstnanců. Základem je výklad požadavků NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), dále jen „GDPR“, a adaptačního zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů v oblasti osobních údajů zaměstnanců a jejich rodinných příslušníků. Dále se účastníci kurzu seznámí se stanovisky Úřadu pro ochranu osobních údajů, praktickými zkušenostmi a minimálními požadavky pro prokázání souladu s GDPR. Cílem je pochopit proces zabezpečení osobních údajů, se zaměřením na důležité oblasti a naučit se pracovat s osobními údaji tak, aby byla splněna zákonná povinnost.



Kurz je zařazen v sekcích

Manažerské dovednosti

Další kurzy a semináře

Kurzy a semináře v sekcích Manažerské dovednosti
Název      Cena     
Interní auditor ISO 15189:2012
Ideal   Mělník   4 600 Kč 
29.9.
30.9.
2020
VEDENÍ FIREM, TÝMŮ A LIDÍ pro zkušené manažery aneb leadership pro 21. století - 2denní
STUDIO W   Praha   12 826 Kč s DPH
29.9.
30.9.
2020
Vedení ryze ženského týmu
EDUZONE-CZ   Praha   6 643 Kč s DPH
30.9.
2020
Trénink mentální odolnosti
VOX   Praha   6 990 Kč 
30.9.
1.10.
2020
Interní auditor ISO 45001:2018
Ideal   Mělník   4 600 Kč 
1.10.
2.10.
2020
Výklad normy ISO 45001:2018
Ideal   Mělník   2 500 Kč 
1.10.
2020
Ochrana osobních údajů v personalistice
Ideal   Mělník   2 100 Kč 
1.10.
2020
Zvládání konfliktních situací asertivní a konstruktivní cestou
VOX   Praha   3 990 Kč 
1.10.
2020
Problem solving - konstruktivní řešení problémů
INOVACE DO FIREM     4 000 Kč 
kurz na míru
Nedostatek sebevědomí v komunikaci a triky, jak to zlepšit
VOX   Praha   3 290 Kč 
2.10.
2020
Sdělování kritiky a nepříjemných věcí
VOX   Praha   3 990 Kč 
2.10.
2020
ONLINE MARKETING - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT s profesní zkouškou NSK probíhá v 7 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Brno   9 990 Kč 
3.10.
28.11.
2020
ONLINE MARKETING - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT s profesní zkouškou NSK probíhá v 7 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Zlín   9 990 Kč 
4.10.
6.12.
2020
Interní auditor ISO/IEC 17025:2017
Ideal   Mělník   4 600 Kč 
5.10.
6.10.
2020
JEDNÁNÍ S PODŘÍZENÝMI A ZVLÁDÁNÍ KONFLIKTNÍCH SITUACÍ pro liniový management, mistry a další vedoucí pracovníky - 2denní
STUDIO W   Praha   12 826 Kč s DPH
5.10.
6.10.
2020
Komunikační MMA umění
VOX   Praha   6 990 Kč 
5.10.
6.10.
2020
Marketing na sociálních sítích pro neziskové organizace Aneb jak na sociálních sítích zviditelnit charitu a sponzoring.
Verlag Dashöfer   Praha   3 618 Kč s DPH
6.10.
2020
Jak posílit psychickou odolnost a získat nadhled v práci i v životě
VOX   Praha   6 990 Kč 
6.10.
7.10.
2020
Tvorba strategie - Teambuilding
INOVACE DO FIREM     15 000 Kč 
kurz na míru
Poka Yoke - Jak eliminovat chyby pracovníků?
Verlag Dashöfer   Praha   4 586 Kč s DPH
7.10.
2020
  Stránka 1 z 14   Další
20 z 269 termínů