Pořadatel: | |
Typ: | veřejný kurz , kurz |
Vybraný termín: | 19.04.2021 |
Popis termínu: | 19. 4. 2021; 9:00–16:00 |
Místo: | SMOSK (K Centrum), Senovážné náměstí 23, 110 00 PRAHA 1 - Nové Město |
Cena bez DPH: | 2 190 Kč https://www.vox.cz/pravni-kurzy/kurz-system-haccp-ve-stravovacich-provozech-pro-pokrocile-0008.htm |
Popis ceny: | kód: 2101930 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 210193A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 210193B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 210193C - 7 446 Kč + DPH |
Lektor: | Ing. Lucie Janotová, Ph.D. |
Více informací o kurzu | |
Lektor - profil: | lektorka a poradkyně |
Lektor - kontakt: |
www.vox.cz/Default.asp... |
• souhrn základních principů systému HACCP (praktické využití), • shrnutí postupu zavádění systému HACCP, • nebezpečí z potravin (zdroje a příčiny, kontaminace a prevence), • možnosti zjednodušení systému, • ověřování systému (zásady sebehodnocení, ověřování třetí nezávislou stranou), • zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami (pokrmy). Dotazy a diskuze.