Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe

Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe 1. VOX a.s. https://www.vox.cz/danove-a-ucetni-kurzy/kurz-ochrana-osobnich-udaju-a-archivace-dat-ve-mzdove-a-personalni-agende-prvni-zkusenosti-z-praxe-0002.htm
Pořadatel:
Typ: veřejný kurz , kurz
Vybraný termín:  24.06.2019   
Popis termínu: 24. 6. 2019; 9:00–14:00
Cena bez DPH: 2 290 Kč https://www.vox.cz/danove-a-ucetni-kurzy/kurz-ochrana-osobnich-udaju-a-archivace-dat-ve-mzdove-a-personalni-agende-prvni-zkusenosti-z-praxe-0002.htm
Popis ceny: kód: 1900590 - 2 290 Kč + DPH Základní cena, kód: 190059A - 4 351 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190059B - 6 183 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190059C - 7 786 Kč + DPH
Lektor: Ing. Růžena Klímová
Více informací o kurzu
Lektor - profil: Ing. Růžena Klímová odborná lektorka a konzultantka mzdového účetnictví, specialistka personální agendy
Lektor - kontakt: www.vox.cz/Default.asp...
mapa se načítává ...

Popis kurzu

Ochrana osobních údajů: • právní úprava, • definice pojmů (osobní údaj, citlivý údaj, biometrický údaj, anonymní údaj, subjekt údajů, správce údajů, zpracovatel údajů, pověřenec), • zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, archivace údajů, výmaz údajů (být zapomenut), • souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný, kdy nikoliv: - souhlas se zpracováním osobních údajů osoby ucházející se o zaměstnání, • povinnosti správců při zpracování osobních údajů, • externí zpracování mzdové a personální agendy – náležitosti smlouvy mezi správcem a zpracovatelem, • pokyn (předpis) o osobních údajích ve mzdové a personální oblasti, • záznam o instruktáži subjektu údajů týkající se informace o osobních údajích, • povinnosti při zpracování citlivých údajů, • práva subjektu údajů, • likvidace osobních údajů, • Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad: - záznamy o zpracování osobních údajů ve mzdové a personální oblasti, - záznam o zpracování osobních údajů formou kamerového systému, - ochrana dokumentů obsahujících osobní údaje, • přestupky, správní delikty, • kamerový systém, • osobní spis, obsah spisu, ochrana osobních údajů v osobním spisu, • inzerát a osobní údaje uchazeče o zaměstnání. Archivace dat: • právní úprava, • základní pojmy (dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, registratura, archivní zpracování, označování dokumentů symboly A, S, V), • evidence dokumentů, archivace dokumentů a vyřazování dokumentů: - archivace analogová a digitální, - archivace vlastní a jiným subjektem a povinnosti vůči OSSZ, • spisová služba – pro veřejnoprávní původce (jen stručně), • archivační lhůty jednotlivých dokumentů mzdové a personální agendy: - mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech, - doklady o vzniku, trvání a ukončení PPV, - vnitřní předpisy, - prémiové řády, - docházka do zaměstnání, - doklady o pracovním volnu bez náhrady příjmu, - dovolenky, - důtky, výtky, pozitivní hodnocení zaměstnance, - pracovní výkazy, - účetní záznamy, - doklady o srážkách ze mzdy, - doklady o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd., - mzdové a účetní rekapitulace, - výplatní lístky. Diskuze a dotazy posluchačů.



Kurz je zařazen v sekcích

Daně a DPH , Účetnictví

Další kurzy a semináře

Kurzy a semináře v sekcích Daně a DPH , Účetnictví
Název      Cena     
Cestovní náhrady aktuálně, nejčastější chyby praxe a jak jim předcházet
TSM, spol. s r. o.   Brno   1 900 Kč s DPH
18.6.
2019
DPH – nejčastější chyby
VOX   Praha   2 590 Kč 
18.6.
2019
Účetní a daňové doklady - máme naše účetní a daňové doklady v pořádku?
TSM, spol. s r. o.   Praha   1 800 Kč s DPH
18.6.
2019
Vnitřní směrnice vybraných účetních jednotek
ANAG   Praha   2 058 Kč 
18.6.
2019
Cestovní náhrady • výpočet • zaúčtování a zdanění
ANAG   Liberec   1 810 Kč 
19.6.
2019
Cestovní náhrady ve vazbě na zákon o daních z příjmů a další právní předpisy
VOX   Praha   2 290 Kč 
19.6.
2019
DPH pro začátečníky
EDUZONE-CZ   Praha   6 038 Kč s DPH
19.6.
2019
Praktikum pro začínající personalisty a mzdové účetní 2019
VOX   Praha   4 290 Kč 
19.6.
20.6.
2019
Stanovení vstupní ceny majetku pro daňové odpisy
Verlag Dashöfer     593 Kč s DPH
19.6.
2019
Technické zhodnocení investičního majetku - HMOTNÝ A NEHMOTNÝ MAJETEK - zatřídění majetku, stanovení vstupní ceny, reprodukce hmotného a nehmotného majetku, technické zhodnocení a opravy z hlediska novel zákonů daňových, účetn
TSM, spol. s r. o.   Ostrava   1 800 Kč s DPH
19.6.
2019
Cestovní náhrady • výpočet • zaúčtování a zdanění
ANAG   Ústí nad Labem   1 810 Kč 
20.6.
2019
DAŇOVÁ EVIDENCE (JEDNODUCHÉ ÚČETNICTVÍ) - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 3 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Ostrava   4 990 Kč 
20.6.
25.7.
2019
Převodní (transferové) ceny II
Verlag Dashöfer   Praha   4 828 Kč s DPH
20.6.
2019
Vybrané nálezy z kontrol finančního úřadu
VOX   Praha   2 790 Kč 
20.6.
2019
Účetnictví a daně nestátních neziskových organizací
ANAG   Praha   2 058 Kč 
21.6.
2019
Účetnictví a daně ve stavebnictví – aktuálně a pro rok 2019
VOX   Praha   2 390 Kč 
21.6.
2019
Uplatňování DPH pro začínající a mírně pokročilé účetní v praxi roku 2019
TSM, spol. s r. o.   Ostrava   1 990 Kč s DPH
21.6.
2019
VEDEME POKLADNÍ HOTOVOST A CENINY v souladu se všemi právními předpisy, vč. elektronické evidence tržeb
STUDIO W   Praha   2 783 Kč s DPH
21.6.
2019
ÚČETNICTVÍ (PODVOJNÉ) - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 26 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Český Těšín   7 990 Kč 
22.6.
24.8.
2019
ÚČETNICTVÍ (PODVOJNÉ) - rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT probíhá ve 26 městech po celé ČR + elearning ZDARMA
Orange Academy   Ostrava   7 990 Kč 
22.6.
24.8.
2019
  Stránka 1 z 31   Další
20 z 615 termínů