Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů

Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů Anag, spol. s r.o http://www.anag.cz/ochrana-osobnich-udaju-a-gdpr-o-nove-obecne-narizeni-o-ochrane-osobnich-udaju/pS60.16548/
Pořadatel:
Typ: veřejný kurz , kurz
Vybraný termín:  25.01.2018   
Popis termínu: 9.00 - 14.00
Místo: Zlín
Cena bez DPH: 1 636 Kč http://www.anag.cz/ochrana-osobnich-udaju-a-gdpr-o-nove-obecne-narizeni-o-ochrane-osobnich-udaju/pS60.16548/
Popis ceny: 1980.00 Kč, cena včetně DPH
Lektor: ŽŮREK Jiří JUDr.

Popis kurzu

Určen pro: všechny osoby, které pracují s osobními údaji, pověřence ochrany osobních údajů, jednatele, zástupce správce, osoby zodpovědné za dodržování podmínek zpracování osobních údajů (vedoucí pracovníci, personalisté, mzdové účetní apod.)


Cíl: Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů, které nahradí současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Ale již dnes je nutné se začít připravovatna účinnost tohoto nařízení, které se bude vztahovat na správce a zpracovatele osobních údajů a které přináší nové povinnosti a instituty.


Na semináři získáte informace, jak zpracovávat osobní údaje dnes za současné účinnosti zákona č. 101/2000 Sb. a jak od účinnosti nového nařízení. Důraz však bude kladenna informace o novém nařízení a tyto informace budou dávány do souvislostí s dnes účinným zákonem č. 101/2000 Sb.



  • OBECNÉ NAŘÍZENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

  • působnost

  • definice

  • zásady zpracování osobních údajů

  • zákonnost zpracování • včetně aspektů souhlasu

  • práva subjektu údajů

  • povinnosti správce a zpracovatele

  • zabezpečení osobních údajů

  • ohlašování, resp. oznamování porušení zabezpečení

  • posouzení vlivu na ochranu osobních údajů

  • pověřenec pro ochranu osobních údajů

  • kodexy • osvědčení

  • postavení Úřadu

  • uvedené body budou probírány i ve vztahu k současným ustanovením zákona č. 101/2000 Sb.

  • účastníci semináře obdrží podkladové materiály vypracované lektorem

  • diskuze • odpovědi na dotazy


 




Kurz je zařazen v sekcích

Personální strategie a politika , Mzdy, sociální a zdravotní pojištění

Další kurzy a semináře

Kurzy a semináře v sekcích Personální strategie a politika , Mzdy, sociální a zdravotní pojištění
Název      Cena     
ZDAŇOVÁNÍ PŘÍJMŮ ZE ZÁVISLÉ ČINNOSTI v roce 2018 a ROČNÍ ZÚČTOVÁNÍ záloh za zdaňovací období 2017
STUDIO W   Praha   1 900 Kč 
23.1.
2018
ZMĚNY VE MZDOVÉ AGENDĚ pro rok 2018
STUDIO W   Praha   1 900 Kč 
23.1.
2018
Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů
ANAG   Olomouc   1 636 Kč 
24.1.
2018
POSKYTOVÁNÍ CESTOVNÍCH NÁHRAD pro rok 2018 - podrobný výklad
STUDIO W   Praha   1 900 Kč 
24.1.
2018
Roční zúčtování mezd za rok 2017, změny ve zdaňování příjmů ze závislé činnosti od 1.1.2018
INTEGRA CENTRUM   Brno   1 600 Kč s DPH
24.1.
2018
Zákoník práce, související předpisy a právní úprava pracovnělékařských služeb 2018
INTEGRA CENTRUM   Brno   1 700 Kč s DPH
24.1.
2018
Zdravotní pojištění 2018 • podrobná analýza změn k 1. 1. 2018 • příklady z praxe • zajímavosti
ANAG   Hradec Králové   1 636 Kč 
24.1.
2018
Změny ve mzdové účtárně a personální oblasti od 1.1.2018
ANAG   Praha   2 140 Kč 
24.1.
2018
Crisis Communications
Motiv P s.r.o.     333 Kč s DPH
e-learning
Ochrana osobních údajů a GDPR • nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů
ANAG   Zlín   1 636 Kč 
25.1.
2018
Ochrana osobních údajů zaměstnanců ve světle GDPR
INTEGRA CENTRUM   Praha   2 100 Kč s DPH
25.1.
2018
SRÁŽKY ZE MZDY
STUDIO W   Praha   2 300 Kč 
25.1.
2018
Zákoník práce v roce 2018 • související věcné změny s dopady do pracovního práva v oblastech zaměstnanosti, inspekce práce, nemocenského pojištění a poskytování PLS
ANAG   Praha   2 058 Kč 
25.1.
2018
Změny ve mzdové účtárně a personální oblasti od 1. 1. 2018 • ucelený přehled o změnách
ANAG   Olomouc   1 636 Kč 
25.1.
2018
Změny ve mzdovém účetnictví 2018 • výklad a praktické příklady
ANAG   Ostrava   1 636 Kč 
25.1.
2018
Nemocenské pojištění, pojistné na sociální zabezpečení a důchodové pojištění v roce 2018 • přehled zásadních změn od 1. 1. 2018
ANAG   Brno   1 636 Kč 
26.1.
2018
Plnění povinného podílu za rok 2017
ANAG   Praha   1 975 Kč 
26.1.
2018
Pracovní právo, zákoník práce a související předpisy - změny 2017/2018
INTEGRA CENTRUM   Plzeň   1 700 Kč s DPH
26.1.
2018
Roční zúčtování mezd za rok 2017, změny ve zdaňování příjmů ze závislé činnosti od 1.1.2018
INTEGRA CENTRUM   Zlín   1 600 Kč s DPH
26.1.
2018
Změny v personální a mzdové oblasti 2018
ANAG   České Budějovice   1 893 Kč 
26.1.
2018
  Stránka 1 z 28   Další
20 z 546 termínů