ANGLICKÝ JAZYK – STŘEDNĚ POKROČILÍ 2 + elearning ZDARMA

ANGLICKÝ JAZYK – STŘEDNĚ POKROČILÍ 2 + elearning ZDARMA Orange academy s.r.o. https://orangeacademy.cz/jazykove-kurzy/anglicky-jazyk-stredne-pokrocili-2
Pořadatel:
Typ: veřejný kurz , kurz
Vybraný termín:  19.08. - 30.08.2024   
Další termíny:
Popis termínu: Kurz probíhá celkem 10 dní vždy v Po,Út,St,Čt,Pá 18:10 - 20:00
Cena bez DPH: 3 990 Kč https://orangeacademy.cz/jazykove-kurzy/anglicky-jazyk-stredne-pokrocili-2
Cena s DPH: 3 990 Kč
Úroveň jazyka: Falešní začátečníci (A2)
Vedeno v jazyce: česky
mapa se načítává ...

Popis kurzu

Kurz je určen pro všechny, kteří již mají základy anglického jazyka přibližně na úrovni A2 Společného evropského rámce pro jazyky chtějí efektivně rozšířit své znalosti a slovní zásobu a vydat se na první etapu k úrovni B1.

Kurz je vyučován metodou EFFECTIVE ENGLISH, což je přímá metoda výuky. Tato metoda je založena na neustálé konverzaci lektora se studenty – lektor klade otázky, studenti na ně (zpočátku za pomoci lektora) reagují. Významný podíl na úspěšnosti metody má i neustálé opakování. To není ztrátou času, jak by se Vám mohlo na první pohled zdát, ale velmi dobrým pomocníkem, pokud se snažíte zvládnout jazyk.

V hodinách se procvičují všechny 4 aspekty jazyka: mluvení, čtení, psaní, poslech. Hodina je 100 % využita, není minuty, v níž by nezazněla anglická věta. Více než třetinu času výuky stráví studenti poslechem (otázek pokládaných lektorem) a více než třetinu času mluvením (odpovídáním na lektorovy otázky). Zbývající čas se rozdělí na čtení vět z učebnice a psaní diktátů, které jsou skvělým propojením procvičování psaní a poslechu. Časem se přidávají stále častěji komunikační cvičení zaměřená na témata z předchozích lekcí, ale i na témata vztahující se k právě probírané slovní zásobě, ve kterých studenti komunikují mezi sebou a dorozumívají se pomocí dosažené slovní zásoby, což je připravuje na reálné situace, kdy nebudou mít vedle sebe lektora. Studenti se učí sami definovat různá slova, aby byli schopni v případě nutnosti kterékoliv slovo opsat a dorozumět se.

Na našich kurzech se rozhodně nebudete nudit vyplňováním cvičení v učebnicích, ta budete mít možnost si vypracovat a podle klíče zkontrolovat doma. Lektor Vám případné dotazy zodpoví vždy před kurzem nebo po něm.

V kurzu budete mluvit anglicky od první minuty. Vlastně vše bude probíhat v angličtině, a to včetně gramatiky, která ale bude buď schována do konverzace s lektorem, že si jí ani nevšimnete, nebo jednoduše podána lektorem anglicky a hned vysvětlena na příkladech, z nichž vše pochopíte. Nebojte, nehrozí Vám žádné složité jazykovědné poučky ani jejich opisování z tabule.

Ke kurzu si budete moci zakoupit učebnice Effective English®, podle nichž výuka probíhá. V nich budete mít napsány všechny věty, které na lekci zazní, budete si je tedy moci doma v klidu ještě projít v knížkách a případně i poslechnout. Doma si také budete moci v případě zájmu gramatiku nastudovat doma v tzv. Grammar Box.

Osnova kurzu

V kurzu se studenti dostanou přibližně na úroveň A2+ Společného evropského rámce pro jazyky, případně nad tuto úroveň, z našich učebnic proberou přibližně lekce levelu 5, možná začátek levelu 6.

Vše je velmi individuální, záleží na složení skupinky a její schopnosti angličtinu „absorbovat“ – některé skupinky mají raketový nástup, tempo ovšem časem opadá a je třeba zpomalit, aby výuka byla efektivní; jiné skupinky naopak udržují přibližně stejné pomalejší přirozené tempo po celou dobu konání kurzu. Dále záleží i na tom, kde případně skončila daná skupinka v minulém kurzu, pokud se jedná o kurz navazující. Pokud si nejste jistí, zda tento kurz bude přesně odpovídat Vašim znalostem angličtiny, kontaktujte nás a my Vám velmi rádi poradíme. Naše kurzy bývají obvykle „navazující“ – navazují na předchozí nižší úroveň, čili i místo, od kterého se bude začínat, bude pravděpodobně ovlivněno tempem, intenzitou i délkou předchozího kurzu. V kurzu pro středně pokročilé 2 se budete učit z knížek Effective English® level (díl) 5, který zvládnete celý (záleží samozřejmě na délce a intenzitě kurzu), a možná projdete i začátek levelu 6. Na této úrovni budete pokračovat v probírání předpřítomného času, proberete podmínkové věty (zero, first a second conditional), sloveso „used to“ i sloveso „get“ pro vyjádření změny stavu. Chybět nebudou ani nepravidelná slovesa. Naučíte se nabízet, přijímat a odmítat pomoc i radit a využívat přitom způsobová slovesa. Zjistíte, že přítomný průběhový čas se nepoužívá jen pro děje probíhající nyní a naučíte se i způsobová slovesa „may“ a „might“. Budete srovnávat pomocí „as (good) as Martin“ atd. Proberete slovní zásobu k tématům jako jsou sport, služby a popis mého města, popis nálady. Nacvičíte návštěvu u lékaře a další nemoci a poranění. Na závěr se budete bavit o vzdělávání.



Všechny termíny konání kurzu


Kurz je zařazen v sekcích

Angličtina

Další kurzy a semináře

Kurzy a semináře v sekcích Angličtina
Název      Cena     
Angličtina pro děti - díl 2.
EUVIT     990 Kč s DPH
e-learning
ANGLIČTINA PRO VELMI POKROČILÉ C1
Online jazyky     2 490 Kč s DPH
e-learning
Angličtina PREMUIM
EUVIT     7 990 Kč s DPH
e-learning
Angličtina: rodinný balíček na 10 let
EUVIT     10 990 Kč s DPH
e-learning
Obchodní angličtina na 5 let
EUVIT     6 990 Kč s DPH
e-learning
Anglická běžná konverzace na 1 rok
EUVIT     4 990 Kč s DPH
e-learning
Angličtina pro děti - díl 1.
EUVIT     990 Kč s DPH
e-learning
ANGLIČTINA PRO MÍRNĚ POKROČILÉ B1-
Online jazyky     2 490 Kč s DPH
e-learning
Anglická nepravidelná slovesa
EUVIT     3 490 Kč s DPH
e-learning
ANGLICKÝ JAZYK – ZAČÁTEČNÍCI + elearning ZDARMA
Orange Academy   Znojmo   3 990 Kč 
8.7.
19.7.
2024
ANGLICKÝ JAZYK – ZAČÁTEČNÍCI + elearning ZDARMA
Orange Academy   Zastávka   3 990 Kč 
8.7.
19.7.
2024
ANGLICKÝ JAZYK – ZAČÁTEČNÍCI + elearning ZDARMA
Orange Academy   Online   3 990 Kč 
8.7.
19.7.
2024
ANGLICKÝ JAZYK – ZAČÁTEČNÍCI + elearning ZDARMA
Orange Academy   Online   3 990 Kč 
8.7.
19.7.
2024
ANGLICKÝ JAZYK – ZAČÁTEČNÍCI + elearning ZDARMA
Orange Academy   Pohořelice   3 990 Kč 
8.7.
19.7.
2024
Angličtina PREMUIM na 7 let
EUVIT     9 990 Kč s DPH
e-learning
LETNÍ ANGLICKÁ KONVERZACE + elearning ZDARMA
Orange Academy   Online   450 Kč 
10.7.
2024
LETNÍ ANGLICKÉ GRAMATICKÉ ODPOLEDNE + elearning ZDARMA
Orange Academy   Online   450 Kč 
15.7.
2024
ANGLICKÝ JAZYK – ZAČÁTEČNÍCI + elearning ZDARMA
Orange Academy   Znojmo   3 990 Kč 
15.7.
26.7.
2024
LETNÍ INTENZIVNÍ KURZ AJ PRO DĚTI – 5. A 6. TŘÍDA + elearning ZDARMA
Orange Academy   Zastávka   2 300 Kč 
15.7.
19.7.
2024
LETNÍ INTENZIVNÍ KURZ ANGLICKÝ JAZYK PRO DĚTI – 1. A 2. TŘÍDA + elearning ZDARMA
Orange Academy   Pohořelice   2 300 Kč 
15.7.
19.7.
2024
  Stránka 1 z 4   Další
20 z 71 termínů